Bunaken-Tiwoho-Manado
Hoihoi reizigers!
Onze plannen nemen een andere wending. We skippen Cambodja en vliegen binnen dit en een week naar Sulawesi!! Meet ya there!
Greetz
Hi kiddo's ... een beetje regen doet wel goed hoor. Het doet je de zon weer beetje meer appreciëren ... wij hebben al weken aan een stuk geen zonnetje gezien!
Geniet van het gezelschap met je vrienden!
Wij gaan een frietje stekken en een loop (lees look) worst ten volgens Rémytje.
Hail mary,
De regen doet inderdaad de zon meer appreciëren, de laatste dagen is er overdag veel zon en s avonds nemen we een stortregendouche onder ons afdak ter verfrissing. Zo mag het blijven!!! Groetjes aan de kids
Hai de roeroes!!
Wij zitten binnen de week op togian islands en dan verder naar beneden! Meet you there
No more pics and stories :.-(
Have fun!!
Elaba lieve mensjes,
Ik mis jullie foto's en verhalen! Na zo dikwijls nu geen meer... Maar, geen nieuws is goei nieuws!! Geniet er daar maar nog 'n beetje van!
'k Kijk er al enorm naar uit je terug te zien m'n lieve josefien (en pieter ook ze)... en wa bij te kletsen met een glazeke...:) mmmmmmmmmmis you xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Geen nieuws goe nieuws??? Wél nieuws goe nieuws heb ik nu geleerd.
jaja, terug van de partij, na bijna drie weken weg van alle stralingen en dus ook internet. Gelukkige verjaardag!!!
merci! maar zoals je weet vertrok ik op Valentijn naar Milaan dus was het ook niet gemakkelijk om me te bereiken (zoals het voor jullie niet gemakkelijk was om dat te doen). Toch reuze bedankt voor de inspanningen daartoe!